فروش پمپ ضد اسید یا پمپ اسیدی
فروش پمپ ضد اسید
امروزه پمپها در صنایع مختلف کاربردهای بسیاری دارند و به همین دلیل است که در مدل ها و سری های مختلف طراحی و تولید میشوند . پمپ اسیدی که با نام پمپ پلیمری و پمپ ضد اسید و حتی پمپ اسید شویی نیز شناخته میشود ، یکی از پرکاربردترین و پر مصرف ترین پمپها میباشد ، که قرار است در ادامه این مدل را به طور کامل به شما معرفی میکنیم .
پمپ پلیمری در زمینه هایی استفاده میشود که سیال مورد استفاده خاصیت های شیمیایی خورندگی داشته باشد ، به همین دلیل نیز اجزای درونی این دستگاه از موادهای اولیه ای ساخته میشود که در برابر موادهای اسیدی مقاوم باشد و آسیبی نبیند . از پمپ اسید برای پمپاژ سیالاتی همچون اسید استیک ، اسید سولفوریک ، اسید سیتریک ، اسید هیدروفلوریک ، اسید هیدروکلرید و اسید نیتریک و سایر اسیدهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد .
ویدئو کارکرد پمپ ضد اسید
مشخصات فنی پمپ اسیدی
این نوع از پمپ ها را هم میتوان با الکتروموتورهای سه فاز و هم با الکتروموتورهای تک فاز ، سوار کرد و با توجه به سیال مورد استفاده در فعالیت ویژگی های فنی دیگر دستگاه قابل تغییر توسط فروشنده و نمایندگی ها میباشد .
چگونگی عملکرد پمپ ضد اسید
طرز کار پمپ های اسیدی به این صورت است که از پمپ ها ورودی سیالات توسط حرکت چرخشی پروانه درون موتور الکتریکی انجام میشود ، به این معنی که با حرکت پره های پروانه به سیال ، انرژی داده میشود باعث حرکت آن به سمت خروجی و خروج از دستگاه به صورت پر فشار رخ میدهد ؛ به این دسته از پمپ ها پمپ جابه جایی مثبت میگویند . قسمت آب بندی در این پمپ ها بسیار مهم و حیاتی بوده به همین علت است که آن را از جنس تفلون ساخته و برای جلوگیری از تماس آب بندی با سیال در قسمت خارجی دستگاه تعبیه میشود ( تا در اثر خورندگی سیال آسیبی نبیند ) ، این امر باعث بالا رفتن بهره وری و سهولت تعمیر آن نیز میشود .
اجزای پمپ اسیدی
پمپ پلیمری یکی از پمپ هایی است که امکان سفارشی سازی آن بر اساس نیاز و درخواست مشتری به راحتی وجود دارد ، به همین دلیل نمیتوان ویژگی های ساختاری و فنی را به صورت ثابت برایش ذکر کرد ولی به صورت کلی همه ی پمپ های اسید در چند ویژگی شباهت دارند . این نوع پمپ ها به سه دسته اصلی پلاستیکی یا تفلونی ، استیل و مگنتی تقسیم میشوند . در مدل های پلاستیکی و استیل معمولا از مکانیکال سیل استفاده میشود
در مدل مگنتی از سیل مکانیکی استفاده نمیشود و به دو صورت مگنتی ( که از سیلینگ مگنتی استفاده شده ) و بدون سیل مکانیکی تولید و وارد بازار میشوند ، دلیل این امر اهمیت زیاد بخش آب بندی پمپ میباشد . در موارد دیگر ساختار و ساختمان پمپ اسید مشابه می باشند . در این پمپ ها به صورت معمول ، سیال به صورت نیمه باز و یک تکه به جریان درآورده میشود .
اجزای اصلی پمپ
- محفظه
- پروانه
- شافت
- یاتاقان
- آب بند
جنس بدنه پمپ ضد اسید
بدنه ی پمپ اسید که یکی از مهم ترین قسمت های دستگاه میباشد ، به دلیل اینکه باید از اجزای داخلی در برابر عوامل محیطی مضر بیرون مراقبت کند پس باید از موادی ساخته شود که هم مقاومت کافی را داشته باشد و هم تا حد نیاز به اجزای داخلی هوا برسد . این بخش از جنس های PP ، PE ، PVC ، PVDF ، PTFE ساخته میشود که نوع و جنس آن توسط خریدار با توجه به نیاز فعالیت خود و نوع سیال ( مقدار خورندگی ، مقدار خطرناکی و ممنوعیت برای نشت سیال ) باید انتخاب شود .
- پمپ اسیدی GFP : این مدل با پلی پروپلین و الیاف شیشه ساخته میشود و همچنین مدل پمپ اسیدی PVDF ، هر دوی این پمپ های برای سیالات خالص با خاصیت خورندگی و سایش تا دما 120 درجه مناسب هستند
- مدل های PP و PE نیز برای پمپاژ سیال خالص تمیز و تا حداکثر دمای 80 سانتی گراد به کار برده میشوند ..
- از ماده اولیه PTEF برای زمینه هایی استفاده میشود که باید دارای اورینگ و واشرهای ضد زنگ زدگی باشد ، زیرا این ماده در برابر فشار آب مقاومت بالایی برخوردار است .
راهنمای انتخاب پمپ اسیدی
یکی از مهمترین کارها در زمان خرید پمپ اسید ، انتخاب مدل مناسب است ، زیرا فعالیت هایی که از این نوع پمپ استفاده میکنند به طور معمول سیالات خطرناک با خواص شیمیایی متفاوتی وجود دارند ؛ به همین دلیل مهم است لازم است که افراد بهترین و مناسبترین مدل و سری را برای کار خودشان انتخاب کنند .
به طور معمول پمپ پلیمری از موادهای PP ، PE ، PVC ، PVDF ، PTFE ساخته میشوند ولی با توجه به فعالیت های مختلف ( فشار ، نوع سیال و میزان حرارت و سایش ) اگر به مقاومت بیشتری نیاز باشد از شیشه ، سرامیک ، کربن و لاستیک نیز استفاده میشود ، باید به خاطر داشت که هر کدام از مواد اولیه ی ذکر شده مناسب برای یک دسته ی خاص از فعالیت و سیالات میباشد .
در زمان انتخاب بهتر است که به موارد زیر دقت نمایید :
- در هنگام فعالیت حداکثر دمای تولیدی چه مقدار میتواند باشد .
- ارتفاعی که سیال باید هنگام پمپاژ طی کرده تا به مقصد برسد
- میزان فشار خروجی مورد نظر و یا مناسب سیال
- مقدار توانایی و تحمل بار پمپ
- مقدار خورندگی و یا ویسکوزیته بودن سیال
- مقدار مقاومت مورد نیاز پمپ ( با توجه به مورد قبل )
- قوانین استفاده ای که به طور حتم تولید کننده به صورت دفترچه یا برچسب آن ها را ذکر کرده است .
پیشنهاد میشود قبل از خرید پمپ اسیدی اگر در این زمینه اطلاعات و تجربه کافی را ندارید حتما با کارشناسان فروش ما تماس گرفته و مشورت نمایید ، زیرا در بعضی از زمینه ها با یک انتخاب غلط هم دستگاه در مدت زمان کمی آسیب دیده و دیگر کارآیی ندارد همچنین ممکن است به سیالات نیز آسیب برساند و موجب اتفاقات خطرناکتری نیز شود
کاربرد پمپ اسید
همانطور که گفته شد از پمپ ضد اسید در صنایعی استفاده میشود که سیالات خاصیت شیمیایی خورندگی دارند و یا خاصیت های خطرناک دیگری که به هیچ عنوان نباید به دلیل نشتی دستگاه از پمپ خارج شوند .
در کارخانه های تولید مواد شویند ، مایع صابون ، کلروفریک و درون مبدل های حرارتی به دلیل وجود مواد خطرناک بسیار از این پمپ استفاده میشود .
همچنین در صنایعی مانند :
- در زمینه های اسیدشویی
- پمپاژ آب دریا
- پمپاژ اسید های سولفوریک ، اسید نیتریک ، اسید فسفریک و اسید استیک
- برای تصفیه ی آب
- در ساخت کاستیک سودا
- مناسب برای پمپاژ مایعات آبکار و آب نمک ، نیز مورد استفاده قرار میگیرد
انواع پمپ ضد اسید
پمپ پلیمری دارای انواع مختلفی می باشد که شامل موارد زیر می باشد
- پمپ اسیدی پلیمری : در این مدل معمولا از جنس PP و یا PVDF برای ساخت پمپ استفاده میشود
- پمپ ضد اسید مگنتی : این مدل که برخلاف پمپ های اسیدی معمول از مکانیکال سیل استفاده نمیشود و به جای آن از مگنت قوی استفاده میشود
- پمپ ضد اسید دیافراگمی
- پمپ اسید استیل : این نوع پمپ نیز از نوع استیل 304 و یا 316 استفاده میشود
معرفی برندهای پمپ اسید
برندهای مختلف داخلی و خارجی پمپ پلیمری را تولید و عرضه میکنند
- پمپ اسیدی شیمی پمپ ایران
- پمپ بهمن
- پمپ دبم
- پمپ جت
- پمپ مایه
- و برندهای معتبر دیگر که به زودی معرفی خواهیم کرد
لیست قیمت پمپ اسید
قیمت پمپ های اسیدی هر ساله با توجه به قیمت مواد اولیه منتشر میشود . برای دریافت لیست قیمت هر مدل و محصول به صفحه مربوطه مراجعه نمایید و یا همین الان از طریق دکمه زیر با ما تماس بگیرید
لیست قیمت پمپ اسیدی PP | لیست قیمت پمپ اسیدی استیل |
لیست قیمت پمپ اسیدی مگنتی | لیست قیمت لوازم یدکی پمپ ضد اسید |
کاتالوگ پمپ ضد اسید
برای دانلود کاتالوگ محصولات مختلف وب سایت به صفحه مربوط هر محصول مراجعه نموده و کاتالوگ مورد نظر را دانلود نمایید . با استفاده از کاتالوگ این محصولات میتوانید اطلاعات فنی شامل مشخصات هر مدل ( ارتفاع ، دبی ، فشار و اندازه ها می باشد ).
فروش اینترنتی پمپ اسیدی
خرید آنلاین پمپ ضد اسید ، این امکان را به مشتری می دهد تا با لیست قیمت پمپ اسیدی به صورت کامل آشنا شوند. همین طور کاربران با خرید پمپ اسیدی به صورت اینترنتی و تماس با کارشناسان مجرب شهر پمپ، علاوه بر آگاهی از قیمت و مشخصات فنی آن ها نیز ظرف مدت زمان کوتاهی آشنا می شوند.
پمپ اسید کلریدریک
یکی از کاربردهای پمپ های ضد اسید ، انتقال انواع اسیدهای با خورندگی بالا مانند اسید کلریدریک می باشد . برای صنایعی که باید اسید کلریدریک را منتقل نمود میتوان از انواع پمپ های پلیمری استفاده نمود .
نکات مهم درباره راه اندازی پمپ پلیمری یا اسیدی
- در این مدل به هیچ عنوان پمپ نباید خشک ( بدون سیال ) روشن شده و به حرکت دربیاید ، این امر باعث بالا رفتن دمای دستگاه و آسیب شدید به سیل و دیگر قطعات داخلی پمپ میشود
- در زمان اسمبلینگ ( ترجیح بر این است که این کار توسط افراد غیر متخصص انجام نشود ، همچنین این عمل گارانتی محصولاتی که شامل این شرایط میشوند را باطل خواهد کرد ) به لوله های خروجی و ورودی و عدم وجود نشتی در دستگاه بسیار دقت نمایید زیرا در صورتی که مواد خورنده به بیرون دستگاه راه پیدا کنند به پوسته ی گیربکس می تواند آسیب جدی برساند .
پمپ ضد اسید صنعتی
پمپ های اسیدی صنعتی به پمپ هایی گفته میشود که در صنایع بزرگ و کارخانه ها استفاده میشود که برای شستشوی چیلر و آبگرمکن های صنعتی استفاده میشود ، این مدل ها همگی به صورت سفارشی قابل تهیه می باشد .
مزایای پمپ اسیدی
- انتقال آسان انواع اسید با خورندگی مختلف
- تعمیرات ، نگهداری و سرویس دوره ای آسان
- لوازم یدکی در دسترس
معایب پمپ اسید
- پمپ نباید خشک کار کند
- برای اسیدهای خیلی قوی نامناسب می باشد
- لوازم یدکی در مدل های غیر ایرانی در دسترس نمی باشد
قطعات یدکی پمپ ضد اسید
سوالات متداول :
فروشگاه پمپ درویش نمایندگی رسمی فروش پمپ های ضد اسید شرکت شیمی پمپ ایران و همچنین عامل توزیع معتبرترین و با کیفیت ترین برندهای داخلی و خارجی می باشد
تمام لوازم مصرفی و یدکی محصولاتی که در فروشگاه و وب سایت ما موجود باشد قابل تهیه و خریداری هستند
در هر صنعت و کاربردی که نیاز به انتقال مواد شیمایی ( اسیدی ، بازی ) باشد کاربرد دارد
با توجه به گران شدن مواد اولیه و به تبع آن بالارفتن قمیت محصولات ، گاهی بعضی از مشتریان رو به استفاده از محصولات دست دوم و یا استوک می اورند ، در اینجا ذکر این نکته مهم می باشد که بسیاری از این محصولات دارای مشکلات و خرابی می باشند و باعث میشود پمپ به زودی خراب شود . خرید پمپ اسیدی ایرانی بسیار به صرفه تر و کم قیمت تر از محصولات مشابه خارجی می باشد
هیچ تفاوتی بین این پمپ ها وجود ندارد و پمپ تفلونی و پمپ پلیمری تنها نام های دیگر این پمپ ها هستند که بین مشتریان گرامی از قدیم رایج شده است