پمپ اسید شویی مخصوص آبگرمکن

پمپ پلیمری که با نام پمپ ضد اسید نیز شناخته میشود یکی از انواع پمپ های خاص و تخصصی می باشد که برای انتقال انواع مواد اسیدی ، بازی و در کل مواد شیمیایی کاربرد دارد . کاربردهای بسیاری این پمپ ها دارند اما مهم ترین کاربرد آنها میتوان به شستشوی آبگرمکن و پکیج نام برد . یکی دیگر از این کاربردها نیز شستشوی انواع چیلر می باشد

این کاربرد شامل دو نوع زیر میشود

  • شستشوی چیلر خانگی
  • شستشوی چیلر های صنعتی

چرا به اسیدشویی نیاز است؟

الف) با تمیز کردن لوله های کندانسور، حرارت بهتر منقل شده و دستگاه در فشار پایینتری کار میکند.

ب) وقتی چیلر در فشار پایینتری کار کند، برق کمتری نیز مصرف میکند.

ج) راندمان چیلر افزایش پیدا میکند.

د) زمان استراحت بین دو سیکل، افزایش پیدا میکند.

ه) استهلاک چیلر کاهش می یابد.

و) و بسیاری مزایای دیگر

روش انجام اسیدشویی چیلر

برای انجام اسیدشویی، ابتدا باید اقدامات ایمنی انجام شوند.این کار باید توسط افراد متخصص صورت بگیرد، زیرا افراد عادی نه‌تنها تجربه کار با شوینده‌های اسیدی را ندارند، بلکه تجهیزاتی که برای انجام این کار لازم است را هم در ندارند. اسید شویی چیلر طی مراحل زیر صورت می‌گیرد:

  • ابتدا کندانسور باز شده و کاملا بررسی می‌شود. اگر رسوب‌گذاری در لوله‌ها منجر به انسداد مسیر عبور آب شده باشد، باید اسید شویی انجام شود.
  • در مرحله بعد ابتدا رسوب‌هایی که لوله‌ها را مسدود کرده‌اند، با یک میله بیرون کشیده شوند. دقت داشته باشید که برای بیرون کشیدن رسوبات، نباید از وسیله‌ای نوک‌تیز استفاده شود، این کار ممکن است به لوله‌ها آسیب وارد کند.
  • سپس باید ابتدا و انتهای دستگاه بسته شده و چیلر کاملاً ایزوله شود. همچنین باید آب موجود در مدار خارج شود تا از نفوذ اسید درون آن جلوگیری شود.
  • حالا می‌توان با اتصال یک بشکه، یک پمپ مناسب برای اسیدشویی و یک شلنگ به شیرهای ورودی و خروجی کندانسور، فرآیند اسید شویی چیلر را شروع کرد. تجهیزاتی که در این مرحله به‌ کار برده می‌شوند حتماً باید پلاستیک باشند، در این صورت در تماس با محلول‌های اسیدی خراب نمی‌شوند.
  • برای اینکه از طرز کار صحیح مدار مطمئن شویم، می‌توانیم چیلر را پر از آب کرده و آن را امتحان کنیم. به این شکل مشخص می‌شود که مدار نشتی ندارد و به‌درستی کار می‌کند.
  • حالا با پمپ اسیدشویی، اسید حل شده در آب گرم به مدار اضافه می‌شود.
  • بعدازاینکه رسوبات و زنگ‌زدگی‌های روی سطح لوله‌ها توسط اسید از بین رفت، باید این مراحل دوباره تکرار شود. اما این بار به‌جای اسید یک بار از آب، سپس از مواد خنثی کننده و دوباره از آب تمیز استفاده می‌شود.
  • درنهایت باید پمپ اسیدشویی چیلر خاموش شده و چیلر به مدار اصلی بازگردانده شود. شیرهای ورودی و خروجی هم دوباره باز می‌شوند.
‫0/5 ‫(0 نظر)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *